Velkommen på bli kjent besøk

Synes du det er vanskelig å få følelsen av hvordan eiendommen egentlig er med bare å se på bilder og nettsider. Eller hvordan du kan organiserer ditt jubileum på din mpte og likevel få det rimelig? Ta turen innom for å bli kjent med Ullsaker Panorama.

Planlegg ditt jubileum

Vi ønsker å gi deg som planlegger en jubileumsfeiring hos oss, en mulighet til å bli kjent med stedet. Et besøk vil gi deg god tid til å planlegge og se alle mulighetene som er her. Vi viser deg gjerne rundt på alle rommene og på uteområdene.

Hvis du i tillegg ønsker å overnatte for å få en enda bedre følelse med eiendommen, ordner vi selvfølgelig det. Vi tar en svært moderat pris for dette og trekker den fra dersom du bestiller opphold etterpå.

Kos på terrassen med utsikt mot Ullsjøen
Kos på terrassen på Ullsaker Panorama

Dette gjør vi ganske enkelt fordi beliggenheten og utsikten er så spesiell at den må sees og oppleves. Alle våre soverom er forskjellige og vi tror også å det er lurt å ha sett dem på forhånd for å kunne planlegge hvem som skal bo der. Onkel Hans må være nær badet og tante Grete kan ikke gå i bratte trapper. Lille Kari vil ha med hunden på rommet mens halvstore Ole krever god wifi og deler heller med de andre ungdommene enn med mor og far. Jomfruloftet frister noen bare med sitt navn, mens andre foretrekker Brudesuiten.

Les mer om eiendommen og alle rommene på www.ullsakerpanorama.no

Maten er viktig på din jubileumsfest!

Les mer om våre kjøkken og mulighetene for å ordne en jubileumsmiddag på Ullsaker Panorama.